Remont ili kupovina nove CNC brusilice?

2015 godina. Mesec novembar. Broj firmi koji se bave remontom  i proizvodnjom CNC alatnih mašina svakim danom je sve veći. Kvalitet ne odgovara ponudjenoj ceni.

Kako naci pravu firmu? Kako znati da kvalitet odgovara ceni?

Kada dodje vreme za remont ili kupovinu nove CNC mašine, moja preporuka je da ne gledate nikako cenu, već sam kvalitet. Dakle, CNC mašina će vam daleko smanjiti troškove i povećati produktivnost, ali ta mašina treba da traje niz godina. S toga ukoliko budete gledali striktno samo cenu, vaša mašina neće proizvoditi pouzdane rezultate i vek trajanja neće odgovarati datoj ceni. Pri kupovini CNC mašine morate biti otvoreni za malo veću investiciju i gledati beneficiju kao i  korisnost u dugoročnom periodu.

Pri kupovini nove CNC mašine kupci  žele da  zadrže konkuretnost, smanje izdatke i povećaju produktivnost firme i samih radnika.

Zašto CNC?

CNC predstavlja tehnologiju i mašine koje su veoma pouzdane jer je maksimalno smanjena mogućnost grešaka prilikom rada. Mogućnost greške je daleko manje nego kod manuelne kontrole mašine. Sistem kontrole kvaliteta je uvek podignut na najviši mogući način.

cropped-dsc02773.jpg

U Srbiji, ali i na Balkanu  postoji veliki broj firma koje se bave remontom alatnih mašina, ali malo proverenih i kvalitetnih koji se bave remontom CNC brusilica.

Zašto vam predlažem remont pre kupovine nove brusilice? Šta je to jako specifično kod remonta CNC brusilica?

Kupvina nove brusilice koja je kvalitetna iziskuje u proseku od pedest hiljada pa sve i do pola miliona evra. Tako velike investicije predstavljaju skoro nemoguća ulaganja na Balkanu. Ukoliko nadjete CNC brusilicu novu jefitniju na bilo kom online sajtu ili u nekoj firmi, dobro se zapitajte da li je to zaista nova CNC brusilica i koji je kvalitet ali i preciznost brusenja. Moj predlog je da pre odluke o  kupovini takve  brusilice razmislite da li je moguće uraditi servis remonts na bilo koji način.  ML Commerce Tim Vam stoji na raspolaganju u proceni stanja masine ali i predloga remonta o povećanju funkcionalnosti i dizajnerskog stila mašine.

U nastavku, trebate imati u vidu da je CNC brusilica specifična sama po sebi jer omogućava brušenje u mikron. Prema tome, veoma je teško naći tim koji može da izremontuje brusilicu elektronski ali i mašinski da ne utiče ne preciznost brušenja. Tim koji remontuje mora da pored mašinskog i elektronskog dela, takodje oformi dizajnerski atraktivan izgled brusilice što zahteva posebne veštine. Jako mali broj preduzeća u Evropi, a i na Balkanu može da izremontuje CNC brusilicu da zadrži svoju funkcionalnost sa novim dizajnom. ML commerce je i osnovan sa idejom da se udruže iskustvo, znanje, mudrost i upornost kako bi se se uslugom servisa oformila nova CNC mašina, gde bi kupci za pristupačnu cenu dobili izuzetno kvalitetno mašinu.

logo pravi

Mlcommerce.com

Ukoliko želite servisom da dodjete do nove daleko upotrebljivije brusilice ne oklevajte da nas kontaktirate  na +38164/93-64-751!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s